over artshirt - Artshirt

Logo Artshirt Graphic T-shirt Design
Ga naar de inhoud
Artshirt is volwassen geworden!

De designs worden steeds beter. De verkopen nemen gestaag toe... Het was tijd voor een eigen website om de ontwerpen van de shirts meer en makkelijker onder de aandacht te brengen. De print en levering aan huis gebeurt nog gewoon vertrouwd via Spreadshirt.

Het is slim om op de designpagina te kijken, voor je een shirt koopt. Nergens kan je het ontwerp zo goed bekijken als hier. Let goed op de kleuren van het ontwerp ten opzichte van de kleur van het shirt. Donkere designs doen het minder goed op donkere shirts. Voor lichte designs geldt natuurlijk hetzelfde bij lichte shirts. Als je twijfelt, neem gerust contact op via de contactpagina.

Er zijn regelmatig kortingsacties bij Spreadshirt; free shipping bijvoorbeeld (geen verzendkosten) scheelt je meteen 4 euro. Regelmatig hebben ze ook acties van 15% of 20% korting. De korting(voucher) wordt altijd boven in beeld weergegeven, als je de shop opent. Klik erop en het gaat mee in je winkelwagentje. Via de Facebookpagina van Artshirt hou ik je op de hoogte van de acties. Meldt je aan als volger van Artshirt, als je dat leuk vindt.

Heb je speciale wensen of een idee voor een ontwerp; laat het me weten en ik ga voor je aan het werk. Zo heb ik bijvoorbeeld in een vintage design het jaartal 1961 aangepast naar 1960, waardoor het voor die persoon een heel persoonlijk shirt werd.

Veel plezier!

John Verbree (Farborough ;)
© copyright 2018 jvwebdesign
Terug naar de inhoud